God Jul och Gott nytt år!

Vi tackar våra kunder för året som gått!

Numera kommer det inga nya, stora FileMaker-versioner med stora förbättringar, utan istället många mindre uppdateringar med många små (och ibland större) förändringar. Uppdatera dina FileMaker-program löpande! Senaste version är just nu 19.4.2.

Fler och fler går över till FileMaker Server för Linux. Det har visat sig vara en mycket stabil och prisvärd lösning som vi kan rekommendera.

Många olika branscher

Det är roligt att FileMaker Pro används i så många olika branscher och med så olika användningsområden! Ett bevis på att FileMaker anpassar sig till verksamheten!

I år har vi arbetat med kunder inom jordbruk, växtskydd, solskydd, ekonomi, möbler, skor, tidningar, annonser, skruvar, veterinärer, elinstallatörer, kläder, mat, hantverk, taxi, fastigheter, arbetssökande, paintball, maskintillverkning, undersökningar, utbildningar, avtal, crm, föreningar, stipendier, bemanning, tryckerier, begravningsbyråer med flera. Listan kan göras ännu längre!

Integrationer och webb

Under 2021 har vi fortsatt koppla ihop FileMaker med andra system som t.ex. Fortnox och Visma för det bästa av två världar. En lång lista med integrationer mellan FileMaker och olika programvaror/tjänster som vi gjort hittar du på vår webb, t.ex. Adobe Indesign.

Det blir allt vanligare med webb-sajter kopplade till FileMaker-databaser för t.ex. formulär, enkäter, anmälningar och "mina sidor". Vi har också arbetat med BankID och har några projekt med Swish på gång.

Glöm inte läsa våra tips och möjligheter med FileMaker på vår blogg, FileMakerBloggen.se.

Vi ser fram emot 2022!

God Jul och Gott Nytt År önskar Mallverkstan